Kierrätyspalvelut metalliteollisuudelle ja yrityksille

Retekon palvelut yritysasiakkaille:

 1. Retekon metallinkierrätyspalvelut saavat rahan nopeasti kiertoon: saat kaikesta metalliromusta päivän hinnan. Konsultoimme yrityksiä myös metallinkierrätyksestä ja tehokkaasta lajittelusta.
 2. Reteko tarjoaa kaiken tarvittavan kaluston ja työvoiman: vaihtolavat, koura-autot, purkuvälineet ja pillimiehet. Haemme myös yksittäiset romumetallikuormat ja autamme purkutöissä.
 3. Reteko on jouheva yhteistyökumppani. Henkilökuntamme on kokenutta, ja asiakaspalveluumme saa aina yhteyden. Kierrätyslaatikot noudetaan täsmällisesti sovittuna päivänä.
Yritysasiakkaat

Teemme metallin kierrättämisestä helppoa!

Kierrätyslaatikot avuksi

Meidän kanssamme romumetallin kierrätys on helppoa. Kerää romut käteviin ja tukeviin kierrätyslaatikoihin, jotka voit tilata joko puhelimitse tai verkkokauppamme kautta. Toimitamme sopivan laatikon sinne, missä sitä tarvitaan. Kun keräyslaatikko on täynnä, soita meille, niin tulemme noutamaan sen.

Tilaa kierrätyslaatikko

Noutopalvelu & romusopimus

Noutopalvelumme hakee laatikon 1–2 päivän kuluessa, minkä ansiosta romusi muuttuvat rahaksi vauhdilla. Voit tuoda romumetallit romupisteeseemme myös omalla autolla. Päivän hinta määräytyy maailmanmarkkinahinnan mukaan, joten saat metallista aina kilpailukykyisen korvauksen. Emme peri punnitusmaksuja tai laskutuslisiä. Voit pyytää tarjouksen myös jatkuvasta romusopimuksesta, joka sisältää vaihdettavat kierrätyslaatikot.

Ostamme kaikenlaista romumetallia

Tee ekoteko ja myy nurkissasi oleva romumetalli eteenpäin. Ostamme mm. alumiinia, kuparia, messinkiä, rautaa, sekapeltiä sekä ruostumatonta terästä. Meille voit tuoda myös kaapelit, katalysaattorit, lyijyakut, piirilevyt ja sähkömoottorit, joista maksamme hyvän hinnan.

Kun metalliromut ovat saapuneet meille, lajittelemme, pienimme ja punnitsemme ne, minkä jälkeen ne jatkavat matkaansa teollisuuden raaka-aineeksi. Tarjoamme tehokasta kierrätyspalvelua myös suuryrityksille ja metalliteollisuudelle. Reteko on metallinromun kierrätystalo, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi luotettavasta kalustosta osaavaan työvoimaan: vaihtolavat, koura-autot, purkuvälineet ja pillimiehet. Tarvittaessa autamme myös purkutöissä.

Romupalvelut

Tarjoamme nopeaa ja joustavaa romupalvelua ympäri Suomen. Tilaa Kierrätyslaatikko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Kun laatikko on täynnä, noudamme sen tai voit tuoda sen paikan päälle toimipisteeseemme. Tilalle saat mukavan summan rahaa ja tarvittaessa uuden Kierrätyslaatikon.

Tutustu romupalveluihin

Ostajien yhteystiedot alueittain

Sauli Parviainen

Länsi-Suomi

040 056 3569

Santeri Sirkkunen

Etelä-Suomi

040 555 3931

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@reteko.fi

Tarjoamme kierrätyspalveluita kaiken kokoisille yrityksille ympäri Suomea. Oli kyse sitten kyse jatkuvasta kierrätystarpeesta tai yksittäisestä erästä, ole yhteydessä niin teemme sinulle tarjouksen.

Jarno Vauhkonen

Keski-Suomi

041 7310597

Juha Ylitalo

Pohjois-Suomi

040 1627 635

Sirpa Räsänen

Hankintapäällikkö

041 730 0483

Ostamme ja kierrätämme romumetallia

 • Alumiini
 • Kaapelit
 • Katalysaattorit
 • Kupari
 • Lyijyakut
 • Messinki
 • Piirilevyt
 • Rauta
 • Ruostumaton teräs
 • Sekapelti
 • Sähkömoottorit
Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.