Helppoa metallinkierrätystä

Nyt pääset metalliromusta eroon vaivattomasti ja nopeasti. Sinun ei tarvitse ajella romukuorman kanssa kilometriäkään, ellet itse niin halua. Reteko noutaa, ostaa ja kierrättää kaikenlaiset romumetallit laidasta laitaan. Kysy rohkeasti lisää, jos materiaalin laatu tai jokin muu palvelussamme mietityttää.

  1. Voit tuoda romumetallit omalla autolla. Maksamme päivän hinnan tilillesi ilman laskutuslisää. Meillä ei ole punnitusmaksuja. Romupihojemme sijainnit ja aukioloajat löydät täältä
  2. Voit tilata noudon yksittäiselle kuormalle. Autamme myös purkutöissä. Vuokraamme tarvittavan kaluston.
  3. Romusta pääsee eroon Kierrätyslaatikko-palvelulla. Romumetallit noudetaan 1–2 päivässä ja saat rahat suoraan tilillesi. Tilaa Retekon Kierrätyslaatikkopalvelut
  4. Olemme tehneet katalysaattoreiden ostoverkoston, joka käsittää 37 ostopistettä. Yksittäiset asiakkaat voivat käydä myymässä katalysaattorinsa näihin pisteisiin. Lue lisää Reteko-Kat -palvelusta
Romupalvelut

Onko nurkkiisi kertynyt metallia, josta haluaisit päästä eroon?

Pienetkin romuerät kiertoon

Helppo metallinkierrätys on myös luontoystävällistä. Enää pienetkään romuerät eivät kulkeudu kaatopaikalle tai sekajätteeseen, vaan saavat asianmukaisen käsittelyn ammattilaistemme toimesta. Ostamme ja kierrätämme romumetallia sekä maksamme niistä hyvän hinnan.

Palvelumme on asiakkaillemme joustavaa ja vaivatonta. Voit tilata Kierrätyslaatikkopalvelun nettisivuiltamme tai soittamalla, niin se toimitetaan sinulle tuota pikaa. Kierrätyslaatikko kestää hyvin painoa ja sen kokoaminen on helppoa. Sinun tehtäväsi on kerätä metallit laatikkoon. Kun laatikko on täynnä, soita meille, niin tulemme noutamaan sen. Tarvittaessa toimitamme täyden laatikon tilalle uuden, tyhjän Kierrätyslaatikon.

Noutopalvelu painaville romuerille

Noutopalvelumme tulee paikan päälle noin 1-2 päivän kuluessa, joten sinun ei tarvitse huolehtia Kierrätyslaatikon säilyttämisestä tai kuljettamisesta. Etenkin suuret, yli tonnin painavat erät kulkevat sujuvimmin noutopalvelumme kyydissä. Halutessasi voit myös tuoda erän liikkeeseemme omalla autolla. Omatoiminen kuljetus on suositeltava vaihtoehto etenkin pienille romuerille.

Kun romumetallit ovat saapuneet toimipisteeseemme, hoidamme niiden lajittelun ja punnitsemisen. Lopuksi materiaali päätyy hyötykäyttöön teollisuuden raaka-aineeksi. Näin metalli jatkaa kiertokulkuaan luontoa kuluttamatta!

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.