Autonromut pois pihasta, silmistä ja rekisteristä

Laita autonromut ja muut loppuun ajetut ajoneuvot kiertoon ja anna niille uusi elämä! Oikein kierrätettynä ajoneuvoromut ovat paljon arvokkaampia kuin pihanperällä tai metsänlaidassa turhanpanttina lojumassa. Myös luonto kiittää!

Hoidamme puolestasi koko romutus- ja kierrätysrumban paperitöineen. Voit luottaa siihen, että poistamme ajoneuvosi rekisteristä virallisen kaavan mukaan. Saat meiltä romutustodistuksen, joka vapauttaa sinut kaikista ajoneuvoon liittyvistä vastuista, kuten veroista ja vakuutusmaksuista.

Reteko on romuautojen virallinen vastaanottopaikka eli kuulumme Autokierrätyksen verkostoon. Romuautojen lisäksi otamme vastaan muitakin ajoneuvoja, kuten moottoripyöriä ja -kelkkoja, mönkijöitä, traktoreita, työkoneita ja perävaunuja.

Romuauton kierrätys

Romuauton kierrättämisen edut:

  • Pääset turhista autonromuista helposti eroon.
  • Tienaat romulla helposti rahaa.
  • Autonromuista putsattu piha on siistimpi, viihtyisämpi ja turvallisempi.
  • Kierrättäminen on ekoteko, ajoneuvon teräs jatkaa elämää uusina tuotteina!

Kaksi vaihtoehtoa kuljetukseen:

  1. Tuo autonromusi itse yhteen monista toimipisteistämme. Tämä on hyvä valinta yksittäiselle romuautolle tai pienelle erälle. Katso lähimmän romupisteemme yhteystiedot täältä
  2. Tilaa romuauton noutopalvelu meiltä. Noudamme autosi sovittuna ajankohtana. Suosittelemme noutopalvelua yli 1 000 kg autonromuihin. Pyydä tarjous ja tilaa nouto

Saako autonromusta rahaa?

Maksamme toimipisteisiimme tuoduista romuautoista ja -ajoneuvoista päivän hinnan. Romumetallin hinta vaihtelee markkinoiden mukaan. Maksun saat suoraan tilillesi. Emme peri laskutuslisää tai punnitusmaksuja.

Käytä apunasi näppärää hintalaskuria tai soita 010 325 2634 ja kysy päivän hinnat.

Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Esikäsittely ja romutus:

Ajoneuvo punnitaan ja romutetaan lähimmällä romupihallamme ammattilaistemme toimesta. Ennen romutusta ajoneuvosta poistetaan mm. nesteet, renkaat, akku, katalysaattor. Huomaathan, että emme pura emmekä myy varaosia, vaan autot lähetetään sellaisenaan murskattavaksi.

Rekisteristä poisto:

Hoidamme puolestasi ajoneuvon lopullisen rekisteristä poiston romutuksen yhteydessä.

Romutustodistus:

Saat kirjallisen romutustodistuksen, joka vapauttaa sinut kaikista ajoneuvoon liittyvistä vastuista.

Raaka-ainetta teollisuudelle:

Romuauton teräs lajitellaan ja käsitellään toimipisteessämme, josta se toimitetaan hyötykäyttöön teollisuuden raaka-aineeksi. Näin metalli jatkaa kiertokulkuaan luontoystävällisesti.

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.