Laita rautaromu kiertoon

Tiesitkö, että rautaromu on helppo muuttaa rahaksi? Laittamalla metallin kiertoon tienaat rahaa, saat enemmän tilaa ja säästät luontoa. Reteko Oy ostaa ja kierrättää kaikenlaiset romumetallit laidasta laitaan.

Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Jyväskylässä.

Päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

  • Nouto
  • Tuon itse

Tienaa rahaa romulla!

Nyt kannattaa siivota varastot ylimääräisistä metalliromuista ja myydä ne eteenpäin. Vastaanotamme kaikenlaista romumetallia: rautaa, ruostumatonta terästä, metallipeltiä, haponkestävää terästä, alumiinia, kaapelia, katalysaattoreita, kuparia, lyijyakkuja, messinkiä, piirilevyjä, sekapeltiä sekä sähkömoottoreita.

Ostamme metallia kilpailukykyiseen päivän hintaan. Hintoihimme vaikuttaa romumetallin maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman metallipörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos haluat tietää tämänhetkisen hinnan, ota yhteyttä, niin kerromme sen sinulle!

Palvelumme on joustavaa ja mutkatonta, sillä voit valita tarpeesi mukaisen noudon tarpeesi mukaan. koura-auton, vaihtolavan tai keräysastian joko verkkokaupastamme tai soittamalla meille. Toimitamme tarpeidesi mukaisen kaluston ripeästi sinne, missä sitä tarvitaan. Kun olet kerännyt metallit keräyslaatikkoon, noudamme sen.

Tilaa keräysastia verkkokaupasta

Vastaanotamme myös romuautot

Annamme autolle romutustodistuksen ja poistamme sen markkinoilta. Tarvittaessa noudamme autosi pihastasi. Pyydä noudosta tarjous!