Ostamme romua!

Pistä romumetallit kiertoon ja tilaa Retekon keräysastia. Kerää romut käteviin säkkeihin tai laatikoihin, jotka noudamme heti, kun ne täyttyvät.

Tee romusopimus

Tilaa keräysastia verkkokaupasta

Kupari

Kupari

Ostamme esimerkiksi vanhat kupariset vesiputket sekä kupariset sähkökaapelit ja kuparijohdot, joista maksamme hyvän hinnan. Romukuparin hinta määräytyy metallin laadun mukaan, jonka pystymme määrittelemään nähdessämme tuotteen tyypin ja kunnon.

Päivän hinta

Messinki

Messinki

Onko sinulla ylimääräisiä messinkiesineitä, joita et enää tarvitse? Ostamme kaikenlaiset messinkiesineet työkaluista sisustusesineisiin. Sulatamme ja muovaamme vanhat messinkiesineet harkoiksi, jotka on helppo muokata edelleen halutun kokoisiksi ja muotoisiksi.

Päivän hinta

Alumiini

Alumiini

Ostamme alumiinikaapelit sekä muut alumiinituotteet ja kierrätämme ne asiaankuuluvalla tavalla. Kevyttä ja korroosion kestävää alumiinia käytetään erilaisissa tuotteissa lapiosta laivoihin. Alumiini kiertokulku on käytännössä loputon, joten sen myyminen ja kierrättäminen Retekon avulla on rahakas ekoteko.

Lue lisää

Auton katalysaattorit

Auton katalysaattorit

Myy meille käytetyt katalysaattorit ja teollisuuskatalysaattorit, niin maksamme niistä hyvän hinnan. Käsittelemme katalysaattorit ammattitaidolla ja hyödynnämme niissä olevat metallit viimeiseen hiukkaseen asti. Ostamme laitteita yksityisiltä asiakkailta sekä purkamoilta ja autokorjaamoilta ympäri Suomen.

Lue lisää

Auton akut

Auton akut

Muuta käytetty auton akku rahaksi myymällä sen meille. Huolehdimme akun asianmukaisesta ja turvallisesta kierrättämisestä siten, ettei se kuormita luontoa. Voit tuoda tarpeettomaksi jääneet lyijyakut suoraan toimipisteeseemme tai hyödyntää noutopalveluamme.

Lue lisää

Rautaromu

Rautaromu

Myy meille ylimääräiset rautaromut ja romuautot pois pihoilta ruostumasta. Romuautoille annamme romutustodistuksen ja lisäksi poistamme ne markkinoilta. Noudamme rautaromun asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana tai vastaanotamme romun paikan päälle tuotuna.

Lue lisää

Romuautot

Romuautot

Älä jätä romuautoa pihalle ruostumaan, vaan tuo se Retekolle. Me Retekolla hoidamme kaikki käytetyn autosi romutukseen liittyvät toimenpiteet puolestasi. Poistamme romuautot markkinoilta ja annamme niille romutustodistuksen. Voimme noutaa romuauton sovittuna ajankohtana tai voit toimittaa sen yhteen monista toimipisteistämme. Reteko Oy on virallinen romuautojen vastaanottopaikka.

Tilaa nouto

Päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

  • Nouto
  • Tuon itse