Rautaromun kierrätys helpoksi

Tiesitkö, että rautaromu on helppo kierrättää ja muuttaa rahaksi? Laittamalla metallin kiertoon hyödyt monella tapaa: tienaat rahaa, saat enemmän tilaa ja säästät luontoa. Reteko ostaa ja kierrättää kaikenlaiset romumetallit laidasta laitaan. Vastaanotamme esimerkiksi rautaa, ruostumatonta terästä, metallipeltiä, haponkestävää terästä, alumiinia, kaapelia, katalysaattoreita, kuparia, lyijyakkuja, messinkiä, piirilevyjä, sekapeltiä sekä sähkömoottoreita.

Romupalvelumme on aina reilua, sujuvaa ja asiantuntevaa. Myös ympäristöasiat on meillä huomioitu ja toteutuvat toiminnassamme tämän päivän vaatimusten mukaan.

Tänään siivotaan rautaromut varastosta!

Nyt kannattaa siivota varastot ylimääräisistä metalliromuista ja myydä ne eteenpäin. Vastaanotamme kaikenlaista romumetallia: rautaa, ruostumatonta terästä, metallipeltiä, haponkestävää terästä, alumiinia, kaapelia, katalysaattoreita, kuparia, lyijyakkuja, messinkiä, piirilevyjä, sekapeltiä sekä sähkömoottoreita.

Noudamme metalliromut ripeästi pois

Rautaromun kierrätyspalvelumme on joustavaa ja mutkatonta. Noudamme metalliromut pihoilta ja varastoista kaikkialla Suomessa tarpeen mukaisella kalustolla. Voit tilata koura-auton, vaihtolavan tai kätevän Kierrätyslaatikon verkkosivuiltamme tai pirauttamalla meille. Kierrätyslaatikkoa suosittelemme pienille erille ja noutopalvelua puolestaan isommille romuerille.Toimitamme tarpeidesi mukaisen kaluston ripeästi sinne, missä sitä tarvitaan. Kun olet kerännyt metallit Kierrätyslaatikkoon, noudamme sen.

Rautaromulla rahaa

Reteko tarjoaa markkinoiden parhaat metallinkierrätyspalvelut yksityishenkilöille sekä yrityksille. Helpon ja vastuullisen kierrätyspalvelun lisäksi maksamme metallista aina kilpailukykyisen päivän hinnan. Hintoihimme vaikuttaa romumetallin maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman metallipörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Tämänhetkisen hinnan arvioimiseksi käytä hintalaskuria tai ota rohkeasti yhteyttä romupisteeseemme.

Kierrätä myös

Ostamme rautaromun lisäksi muuta romumetallia, kuten sekalaista messinkiä, alumiinia, kuparia ja katalysaattoreita. Kannattaa soittaa ja kysyä lisää! Katso yhteystiedot täältä

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.