Messinki romuksi ja kiertoon

Messinki on kuparista, sinkistä ja usein myös lyijystä valmistettu seos. Messinki on lujaa materiaalia, joka kestää hyvin korroosiota. Esimerkiksi lukot, ovenkahvat, putket, ruuvit, valaisimet, työkalut, vetoketjut sekä sisustustavarat ja taide-esineet on valmistettu messingistä. Myös rakennusteollisuus käyttää messinkiä monissa kohteissa. Messingin tunnistaa vihreän keltaisesta väristä. Tunnistamista auttaa tieto siitä, että messinki haisee lämpimässä kädessä pahalle. Messinki on erittäin kierrätyskelpoinen materiaali, joka voidaan erotella rautaromusta voimakkaan magneetin avulla.

Kierrättäminen saa suut messingille!

Löytyykö kotoasi messinkiesineitä, joita et enää tarvitse? Ne voivat hyvinkin olla työkaluja tai sisustustavaroita, kuten valaisimia tai kynttilänjalkoja. Meille voit tuoda tarpeettomat messinkiesineet, sillä maksamme niistä hyvän hinnan. Ostamme ja kierrätämme kaikenlaiset metallit laidasta laitaan. Sulatamme ja muovaamme vanhat messinkiesineet harkoiksi, jotka on helppo muokata edelleen halutun kokoisiksi ja muotoisiksi.

Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Iisalmessa, Lahdessa, Lohjalla, Oulussa ja Eurajoella. Kierrätyskeskuksista toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen. Katso missä sinua lähin romupisteemme sijaitsee

Kierrätä myös

Ostamme messingin lisäksi muuta romumetallia, kuten sekalaista kuparia, alumiinia, katalysaattoreita ja sekalaista rautaromua. Kannattaa soittaa ja kysyä lisää! Katso yhteystiedot täältä

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.