Ostamme romukuparia Helsingistä Utsjoelle

Kupari on yksi kierrätetyimmistä värillisistä metalleista, jota käytetään esimerkiksi vesijohtoputkina ja sähköjohtimina. Suurin osa Euroopassa käytettävästä kuparista saadaan kierrätyksestä. Retekon avulla romukuparin kierrättäminen kannattaa, sillä maksamme siitä hyvän hinnan. Lisäksi kuparin myyminen meille ole erittäin helppoa. Asiakkaamme toimivat pääosin Helsingin ympäristössä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta noudamme romukuparia asiakkailtamme maanlaajuisesti.

Jos omiin nurkkiisi on kertynyt arvokasta kupariromua, sitä ei kannata viedä kaatopaikalle!

Tilaa vain tarpeisiisi sopiva Kierrätyslaatikko ja kilauta meille, kun astia on täynnä. Tulemme noutamaan täyden laatikon 1–2 työpäivässä. Helppoa, eikö?

Romukuparin hinta riippuu sen laadusta

Romukupari jaotellaan eri hinnoitteluluokkiin: Kupari A, Kupari B, Kupari B2 sekä kuparijohdot ja kaapelit.

  • Kupari A (puhdas putki ja sähköjohdin) on kirkasta ja puhdasta, pinta on hyvässä kunnossa
  • Kupari B (sekalainen kupari) on heikkolaatuisempaa, pinta on hapettunut ja likainen
  • Kuparijohdot ja kaapelit hinnoitellaan paksuuden mukaan.

Pystymme määrittämään tarkan hinnan nähtyämme ensin romukuparin laadun, tyypin ja kunnon. Lisäksi kuparin markkinahinta vaihtelee päivittäin. Hintalaskurilla selvität päivän hinnan helposti.

Kupariset vesiputket

Vanhan kupariset vesiputket vaihdetaan usein putkiremontin seurauksena muovi- tai komposiittiputkiin tai uusiin kupariputkiin. Putkiurakoista, linjasaneerauksista ja putkiremonteista kertyy jopa useita satoja kiloja kupariputkea. Putkikupari lajitellaan kahteen eri luokkaan: puhtaaseen (kupari A3)- ja sekalaiseen kupariin (kupari B).

Puhdas putkikupari on uuteen verrattavaa pinnoittamatonta kupariputkea. Sekalaisessa kuparissa hyväksytään juotokset, pienet liittimet, kannakkeet sekä messinkiosat. Maalatut, kromatut ja pahasti syöpyneet putket kuuluvat myös tähän luokkaan.

Tilaa Kierrätyslaatikot kuparisille vesiputkille täältä. Noudamme täydet laatikot 1–2 päivässä.

Kupariset sähkökaapelit ja kuparijohdot – puhdas sähkökupari (kupari A1 ja A2)

Kupariset sähkökaapelit ja kuparijohdot eli sähkökupari ovat usein lopputuotetta sähköliikkeiden ja sähköasentajien urakoista. Kuparikaapeliromua voi syntyä urakassa isoja määriä ja se kannattaa ehdottomasti kierrättää ja ansaita siitä selvää rahaa.

Puhdas kuparilanka johdinkiskoineen on väriltään kirkasta tai tummunutta ja kiskoissa saa olla merkkiväri. Kuparikaapelit valmistellaan kierrätykseen poistamalla liittimet, rasiat ja kannakkeet.

Tilaa puhtaalle sähkökuparille ja kaapelille sopiva Kierrätyslaatikko, kutsu meidät noutamaan täysi, ja saat rahat tilillesi!

Kierrätä myös

Ostamme kupariromun lisäksi myös muuta romumetallia, kuten sekalaista messinkiä, alumiinia, lyijyakkuja, katalysaattoreita ja sekalaista rautaromua. Kannattaa soittaa ja kysyä lisää! Katso yhteystiedot täältä

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.