Katalysaattorien kierrätys kannattaa

Metalliromu on arvotavaraa, kun ne kierrätetään oikein. Tähän joukkoon kuuluvat myös autojen katalysaattorit ja teollisuuskatalysaattorit. Katalysaattorit sisältävät arvometalleja, kuten platinaa, palladiumia ja rhodiumia, joita esiintyy myös luonnossa pieninä pitoisuuksina. Tämän vuoksi auton katalysaattoreiden kierrätys kannattaa ja niistä maksetaan myös kilpailukykyinen korvaus.

Reteko ostaa ja noutaa vanhoja katalysaattoreita yksityisiltä asiakkailta sekä purkamoilta ja autokorjaamoilta ympäri Suomen. Otamme vastaan käytetyt katalysaattorit, romutettujen autojen katalysaattorit sekä teollisuuskatalysaattorit. Mottomme on helppo kierrätys.

Kerää katalysaattorit Kierrätyslaatikkoon

Palvelumme on helppo ja vaivaton, sillä voit tilata Kierrätyslaatikon meiltä. Kerää käytetyt katalysaattorit ja teollisuuskatalysaattorit laatikkoon, niin me noudamme sen ripeästi 1–2 päivän kuluessa. Lisätietoja suositusta Kierrätyslaatikkopalvelustamme löydät täältä.

Isommissa erissä kysy tarjousta noutopalvelusta meiltä, eikä sinun tarvitse ajaa itse metriäkään. Katso lähimmän Reteko-toimipisteen yhteystiedot

Katalysaattoreista kelpo korvaus

Maksamme sinulle kilpailukykyisen korvauksen katalysaattorien ja muiden metalliromujen kierrättämisestä. Päivän hintaan vaikuttaa maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman pörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan.

Jos haluat tietää, minkä hinnan saisit katalysaattoristasi, ota yhteyttä lähimpään Retekon toimipisteeseen tai käytä hintalaskuria.

Luonto kiittää lähikierrättäjää

Kierrättämällä pääset eroon turhasta metalliromusta ja osallistut samalla ilmastotalkoisiin! Romun keräys kuormittaa ympäristöä lähinnä kuljetuksen osalta, ja senkin pienentämisessä auttaa Kierrätyslaatikot ja tarkka ajosuunnittelu. Yhdellä ajokierroksella noudamme samalta alueelta ja reitiltä mahdollisimman monta Kierrätyslaatikkoa. Kuljetuksista huolehtii Retekon alueelliset sopimusyrittäjät, jotka omalta osaltaan panostavat ympäristöystävälliseen toimintaan ja romun kuljetusmatkojen minimointiin.

Käsittelemme katalysaattorit ammattitaidolla ja hyödynnämme niissä olevat metallit viimeiseen hiukkaseen asti. Huolehdimme siitä, että ympäristövaikutukset jäävät mahdollisimman pieniksi ja teollisuus saa laadukasta raaka-ainetta uusien tuotteiden valmistamiseen.

Kierrätä myös

Ostamme katalysaattoreiden lisäksi muuta romumetallia, kuten sekalaista messinkiä, alumiinia, kuparia ja sekalaista rautaromua. Kannattaa soittaa ja kysyä lisää! Katso yhteystiedot täältä

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.