Alumiinille uusi elämä luontoystävällisesti

Alumiini on yleisesti käytetty kevyt ja luja metalli, jonka tunnistaa hopeanvalkoisesta väristä. Alumiini ei ole altis korroosiolle ja sitä käytetäänkin usein teräksen sijasta. Alumiinista valmistetaan mm. veneitä, kenttäpulloja, aterimia ja talousastioita sekä kemian suurteollisuuden koneita.

Alumiinia käytetään ja kierrätetään todella paljon, sillä lähes ikuisena materiaalina se kestää erinomaisesti erilaisissa tuotantoketjuissa. Keveänä materiaalina se tuo merkittäviä säästöjä esimerkiksi kuljetusteollisuudessa, kuten meri- ja lentokoneteollisuudessa. Alumiinista valmistetaan paljon myös aterimia, talousastioita ja kodin muita käyttöesineitä sekä kaapeleita ja huviveneitä.

Liity alumiinin kierrättäjien joukkoon

Seisooko pihallasi vanha alumiinivene, josta pitäisi päästä eroon? Lojuuko työmaalla ylimääräisiä alumiinikaapeleita, joihin kompastuu kerta toisensa jälkeen? Palvelumme avulla alumiinin kierrättäminen onnistuu helposti ja ympäristöystävällisesti. Lisäksi tarjoamme sinulle alumiinista parhaan mahdollisen korvauksen.

Helpoin ratkaisu keräykseen voi hyvinkin olla Kierrätyslaatikkopalvelu. Voit myös itse tuoda alumiinia romupisteellemme. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä, Iisalmessa, Lahdessa, Lohjalla, Oulussa ja Eurajoella. Kierrätyskeskuksista toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen. Katso lähimmän romupisteemme sijainti

Alumiinikaapelit kiertoon

Ostamme ja kierrätämme alumiinikaapelit asiaankuuluvalla tavalla. Poistathan kaapeleista rasiat, kytkimet ja muut epäpuhtaudet etukäteen, niin nopeutat ja sujuvoitat kierrätysprosessia.

Tiedämme, mikä on romumetallin hinta markkinoilla ja olemme valmiita maksamaan siitä sen mukaan. Hintoihimme vaikuttaa romumetallin maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman metallipörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos haluat tietää, minkä hinnan saisit alumiinikaapeleistasi, soita 010 325 2634 tai käytä hintalaskuria.

Kierrätä myös

Ostamme alumiinin lisäksi muuta romumetallia, kuten sekalaista messinkiä, kuparia, katalysaattoreita ja sekalaista rautaromua. Kannattaa soittaa ja kysyä lisää! Katso yhteystiedot täältä

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.