Näin kierrätät romut oikein

Romumetallia on turha keräillä nurkkiin pyörimään! Samalla kun pääset romusta eroon ja saat siitä rahaa, teollisuus saa arvokasta raaka-ainetta uusien tuotteiden valmistamiseen. Lisäksi metalliromun kierrättäminen on ympäristöystävällistä ja auttaa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä!

Ostamme ja kierrätämme kaikenlaiset metalliromut kuparista katalysaattoreihin ja ruostuneista autonromuista teollisuuden metallipurkujätteeseen. Kokeneena metallinkierrätystalona tunnemme alaa säätelevät lait ja asetukset sekä oikeat romutus- ja käsittelytavat.

Näin kierrätät romut

Pieni tai suuri kuorma – kaikki käy!

Otamme vastaan kaikenkokoisia metalliromukuormia ja romueriä. Mikä sitten on pieni ja mikä on iso romuerä? Pienellä romuerällä tarkoitamme alle 1 000 kg kuormaa, jota kertyy esimerkiksi kotitalouksissa vähitellen. Metalliromua ovat vaikkapa vanhat kodin remontin yhteydessä poistetut kupariputket, väsähtänyt auton akku, ruostunut polkupyörä, kaasugrilli, tikkaat, kattopelti, alumiinivanteet, vanhat kattilat, tyhjät maalipurkit tai veneen moottori. Ei haittaa, jos metalliromussa on myös muita kuin metallisia osia, kuten puuta tai muovia.

Kierrätyslaatikoillamme pienien erien kierrätys on todella helppoa. Tuomme sopivan kierrätyslaatikon paikan päälle, johon voit kerätä metalliromua sitä mukaa kun sitä eteen tulee. Kun laatikko on täysi, noudamme sen pois. Palvelu on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme juuri sen helppouden vuoksi. Sanovat, että paras tunne on, kun pihan tai autotallin saa siistiksi turhasta romusta.

Lue lisää kätevistä Kierrätyslaatikoista

Autonromut voit itse tuoda veloituksetta romupisteillemme. Suuremmille yli 1 000 kg kuormille suosittelemme noutopalvelua.

Teollisuudessa metalliromua kertyy suurempia määriä esimerkiksi hallien, rakennusten ja tuotantolinjastojen purkutöiden yhteydessä. Noudamme metallipurkujätteet, metallirakenteet, koneet ja tuotantolaitteet alta pois sitä mukaa kun niitä puretaan. Siistimpi työmaa on aina myös turvallisempi.

Voit tilata noudon yksittäiselle kuormalle tai tehdä pidempiaikaisen noutopalvelusopimuksen, jos metalliromua kertyy säännöllisesti enemmän. Autamme tarvittaessa purkutöissä ja vuokraamme tarvittavan kaluston. Lisätietoja saat Retekon asiantuntijoilta.

Kierrätämme erilaiset metallimateriaalit ja romuautot – lue lisää alta.

Hintalaskuri

Laske päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Muokkaa tarjousta

HUOM! Hintalaskuri on suuntaa antava. Lopullinen hinta määräytyy toimipisteessämme suoritetun punnituksen ja sovitun hinnan mukaan. Pyydä aina tarkka hinta joko lomakkeen kautta tai puhelimitse.