Messinki rahaksi

Nyt kannattaa muuttaa messinki rahaksi! Meille voit tuoda tarpeettomat messinkiesineet, kuten työkalut ja sisustustavarat, sillä maksamme niistä hyvän hinnan. Ostamme ja kierrätämme kaikenlaiset metallit laidasta laitaan.

Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Jyväskylässä, mistä toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen.

Päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

  • Nouto
  • Tuon itse

Tienaa rahaa romulla!

Ostamme kaikenlaiset romumetallit ja niiden seokset, kuten messingit, kuparit, sekapellit ja ruostumattomat teräkset. Meille voit tuoda myös kaapelit, katalysaattorit, lyijyakut, piirilevyt sekä sähkömoottorit. Miksi turhaan säilyttäisit romua varastossasi, kun voit saada niistä rahanarvoisen korvauksen? Hintamme määräytyvät aina senhetkisen maailmanmarkkinahinnan mukaan.

Osto ja kierrätys tapahtuvat helposti ja vaivattomasti: tilaa keräysastia joko puhelimitse tai verkkokauppamme kautta. Kun olet kerännyt astian täyteen, tulemme noutamaan sen 1-2 päivän kuluessa. Nopea palvelumme takaa sen, että raha kiertää eivätkä varkaat pääse väliin. Maksamme summan päivän hinnan mukaan joko puhtaana käteen tai suoraan tilillesi.

Romumessinki on helppo kierrättää, sillä se voidaan sulattaa ja muovata harkoiksi, jotka on mahdollista muokata edelleen sopivaan kokoon ja muotoon. Lisäksi ostamme hanamessinkiä ja muutamme myös messinkiputket ja -tangot käteiseksi. Älä enää aikaile, vaan muuta messinki rahaksi jo tänään!

Tilaa keräysastia verkkokaupasta