Meiltä saat kuparista hyvän hinnan

Tiedätkö, mikä on tämänhetkinen kuparin hinta markkinoilla? Me nimittäin tiedämme erittäin hyvin.

Kupari on yksi kierrätetyimmistä värillisistä metalleista. Kuparin myyminen kannattaa ja Retekolta saat kuparista hyvän hinnan! Lisäksi kuparin myyminen meidän kauttamme on erittäin helppoa. Verkkokaupastamme voit tilata tarpeisiisi sopivan keräyslaatikon, jonka tulemme noutamaan heti sen täytyttyä. Saat maksun käteisenä tai suoraan tilillesi. Romumetallin myynti kannattaa! Kuparin markkinahinta vaihtelee päivittäin - soita meille ja kysy päivän hinta!

Päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

  • Nouto
  • Tuon itse

Ostamme romukuparia Helsingistä Utsjoelle

Jos sinulle on kertynyt nurkkiisi romukuparia, sitä ei kannata viedä kaatopaikalle, sillä me ostamme romukuparia hyvään hintaan! Suurin osa verkkokaupan-asiakkaistamme sijaitsee Helsingin ympäristössä, Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta noudamme romukuparia asiakkailtamme maanlaajuisesti.

Prosessimme on asiakkaalle helppo ja vaivaton: tilaa vain verkkokaupastamme tarpeisiisi sopiva keräysastia ja kilauta meille, kun astia on täynnä, niin tulemme noutamaan sen 1–2 työpäivässä. Helppo tapa ansaita rahaa, eikö?

Seuraavaksi kerromme, minkälaista romukuparia ostamme. Voi hyvin olla, että sinullakin on tietämättäsi nurkissasi kasapäin arvokasta kupariromua myytäväksi. Ostamme myös muuta romumetallia - kannattaa soittaa ja kysyä lisää!

Kupariset vesiputket

Vanhan kupariset vesiputket vaihdetaan usein putkiremontin seurauksena muovisiin, komposiitti tai uusiin kupariputkiin. Putkiurakoista, linjasaneerauksista ja putkiremonteista kertyy jopa useita satoja kiloja kupariputkea. Putkikupari lajitellaan kahteen eri luokkaan: puhtaaseen (kupari A3)- ja sekalaiseen kupariin (kupari B).

Puhdas putkikupari on uuteen verrattavaa pinnoittamatonta kupariputkea. Sekalaisessa kuparissa hyväksytään juotokset, pienet liittimet, kannakkeet sekä messinkiosat. Maalatut, kromatut ja pahasti syöpyneet putket kuuluvat myös tähän luokkaan. Verkkokaupastamme ostat kätevästi laatikot kuparisille vesiputkille. Täyden laatikon arvo on jopa 1350 €. Noudamme täydet laatikot 1–2 päivässä.

Tilaa keräysastia verkkokaupasta

Kupariset sähkökaapelit ja kuparijohdot - puhdas sähkökupari (kupari A1 ja A2)

Kupariset sähkökaapelit ja kuparijohdot eli sähkökupari ovat usein lopputuotetta sähköliikkeiden ja sähköasentajien urakoista. Kuparikaapeliromua voi syntyä urakassa isoja määriä ja se kannattaa ehdottomasti kierrättää ja ansaita siitä selvää rahaa.

Puhdas kuparilanka johdinkiskoineen on väriltään kirkasta tai tummunutta ja kiskoissa saa olla merkkiväri. Kuparikaapelit valmistellaan kierrätykseen poistamalla liittimet, rasiat ja kannakkeet. Verkkokaupassamme myymme kierrätyslaatikoita puhtaalle sähkökuparille ja kaapelille. Täydestä laatikosta nettoat jopa 3600 €. Tilaa laatikko, kutsu meidät noutamaan täysi, ja saat rahat tilillesi!

Romukuparin hinta määräytyy sen laadun mukaan

Romukuparin hinta riippuu sen laadusta. Romukupari jaotellaan eri hinnoitteluluokkiin: Kupari A, Kupari B, Kupari B2 sekä kuparijohdot ja kaapelit.

  • Kupari A (puhdas putki ja sähköjohdin) on kirkasta ja puhdasta, pinta on hyvässä kunnossa
  • Kupari B (sekalainen kupari) on heikkolaatuisempaa, pinta on hapettunut ja likainen
  • Kuparijohdot ja kaapelit hinnoitellaan paksuuden mukaan.

Pystymme määrittämään siis tarkan hinnan vasta nähdessämme romukuparin laadun, tyypin ja kunnon. Lisäksi kuparin hinta vaihtelee päivittäin, joten hintaan vaikuttaa useampi muuttuja. Soita meille ja kysy päivän hinta!

Reteko ostaa kupari- ja muut metalliromusi helposti ja vaivattomasti

Palvelumallimme on asiakkaalle erittäin helppo ja vaivaton. Keräämme kupariromua, mutta lisäksi mm. sekalaista messinkiä, alumiinia, lyijyakkuja, katalysaattoreita ja sekalaista rautaromua. Kaikkiin voit tilata kätevän keräyslaatikon, jonka noudamme pois täytenä ja maksamme rahat tilillesi. Sinun ei siis itse tarvitse viedä kupariromua romuliikkeeseen, vaan me ja rahat tulevat luoksesi.

  1. Tilaa verkkokaupastamme tarpeisiisi soveltuva kierrätyslaatikko tai useampi
  2. Täytä laatikko kupariromulla tai muulla metalliromulla
  3. Kun laatikko/laatikot ovat täynnä, kutsu meidät paikalle
  4. Noudamme laatikon 1–2 arkipäivän päästä soitostasi
  5. Saat kupariromusta (tai muusta romusta) asianmukaisen hinnan tilillesi

Voiko kupari- ja metalliromusta eroon pääseminen olla tämän helpompaa?

Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Jyväskylässä. Monet asiakkaistamme sen sijaan sijaitsevat pääkaupunkiseudulla kuten Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä muualla Etelä-Suomessa. Noudamme kupariromua kuitenkin ympäri Suomen. Missä tahansa sijaitsetkin siis, kuparin myynti kannattaa!

Ota yhteyttä ja kysy päivän hinta!