Auton katalysaattoreiden kierrätys

Auton katalysaattoreiden kierrätys on nyt helpompaa kuin koskaan. Ostamme ja noudamme käytetyt katalysaattorit ja teollisuuskatalysaattorit sekä maksamme niistä hyvän hinnan.

Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Jyväskylässä, mistä toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen.

Tienaa rahaa romulla!

Päivän hintaan vaikuttaa maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman pörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos haluat tietää, minkä hinnan saisit katalysaattoristasi, ota meihin yhteyttä!

Käsittelemme katalysaattorit ammattitaidolla ja hyödynnämme niissä olevat metallit viimeiseen hiukkaseen asti. Huolehdimme siitä, että ympäristövaikutukset jäävät mahdollisimman pieniksi. Katalysaattorit sisältävät arvometalleja, kuten platinaa, palladiumia ja rhodiumia, joita esiintyy myös luonnossa pieninä pitoisuuksina. Tämän vuoksi auton katalysaattoreiden kierrätys kannattaa ja niistä maksetaan myös kilpailukykyinen korvaus.

Katalysaattorit rahaksi

Nyt on aika muuttaa katalysaattorit rahaksi! Ostamme laitteita yksityisiltä asiakkailta sekä purkamoilta ja autokorjaamoilta ympäri Suomen.

Palvelumme on helppo ja vaivaton, sillä voit tilata keräysastian joko puhelimitse tai verkkokauppamme kautta. Kerää käytetyt katalysaattorit ja teollisuuskatalysaattorit laatikkoon, niin me noudamme sen ripeästi 1–2 päivän kuluessa. Ota yhteyttä ja muuta katalysaattorit rahaksi jo tänään!

Tilaa keräysastia verkkokaupasta