Auton akku rahaksi

Nyt kannattaa muuttaa auton akku rahaksi! Meille voit tuoda tarpeettomaksi jääneen akun, niin maksamme siitä hyvän hinnan. Reteko Oy ostaa ja kierrättää kaikenlaiset romumetallit laidasta laitaan.

Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Jyväskylässä, mistä toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen.

Tienaa rahaa romulla!

Tiesitkö, että auton akku on ongelmajätettä, jota ei saa laittaa kaatopaikkajätteen sekaan tai heittää luontoon? Kun tuot akun meille, huolehdimme sen asianmukaisesta ja turvallisesta kierrättämisestä. Näin jäte ei kuormita luontoa tai aiheuta haittaa ympäristölle. Kaiken lisäksi saat siitä rahanarvoisen korvauksen!

Miksi pitäisit nurkissasi turhaa romua, kun voit tienata sillä rahaa? Päivän hintamme määräytyy maailmanmarkkinahinnan mukaan. Älä enää aikaile, vaan muuta auton akku rahaksi jo tänään!

Tilaa keräysastia verkkokaupasta

Auton lyijyakut kierrätykseen

Nyt on oikea hetki tuoda auton lyijyakut kierrätykseen. Jos akku ei enää jaksa käynnistää autoa, on aika vaihtaa tilalle uusi akku. Akun kunnon voi käydä tarkistuttamassa lähimmässä akkuliikkeessä tai akkuhuollossa, missä tehdään kuormitustesti.

Vastaanotamme ja ostamme lyijyakkuja niin vähittäiskaupasta, autoliikkeiltä kuin autokorjaamoiltakin. Ota yhteyttä ja tuo auton lyijyakut kierrätykseen!