Alumiini rahaksi

Olisiko aika muuttaa alumiini rahaksi? Reteko Oy kierrättää materiaalin ympäristöystävällisesti ja tarjoaa parhaan mahdollisen korvauksen siitä.

Toimipisteemme sijaitsevat Iisalmessa ja Jyväskylässä, mistä toiminta-alueemme ulottuu koko Suomeen.

Päivän hinta

Laskemme romumetallillesi päivän hinnan, jonka saat vastaukseksi tekstiviestillä tai sähköpostitse.

  • Nouto
  • Tuon itse

Tienaa rahaa romulla!

Romumetalli kannattaa toimittaa Reteko Oy:n osto- ja kierrätyspisteeseen, sillä maksamme siitä hyvän hinnan! Ostamme ja kierrätämme kaikenlaiset metallit laidasta laitaan: rautaa, ruostumatonta terästä, metallipeltiä, haponkestävää terästä, alumiinia, kaapelia, katalysaattoreita, kuparia, lyijyakkuja, messinkiä, piirilevyjä, sekapeltiä sekä sähkömoottoreita.

Keräysastia

Palvelumme on asiakkaalle helppo ja vaivaton, sillä keräysastian voi tilata joko puhelimitse tai ympäri vuorokauden palvelevasta verkkokaupastamme. Kerää astia täyteen ja soita meille, niin tulemme noutamaan sen pikimmiten. Nopean palvelun ansiosta raha kiertää ja saat summan joko suoraan käteen tai tilillesi valintasi mukaan. Älä enää aikaile, vaan muuta alumiini rahaksi jo tänään!

Tilaa keräysastia verkkokaupasta

Alumiinikaapelit kiertoon

Ostamme ja kierrätämme alumiinikaapelit asiaankuuluvalla tavalla. Poistathan kaapeleista rasiat, kytkimet ja muut epäpuhtaudet etukäteen, niin nopeutat ja sujuvoitat kierrätysprosessia.

Tiedämme, mikä on romumetallin hinta markkinoilla ja olemme valmiita maksamaan siitä sen mukaan. Hintoihimme vaikuttaa romumetallin maailmanmarkkinahinta, joka määräytyy maailman metallipörsseissä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Jos haluat tietää, minkä hinnan saisit alumiinikaapeleistasi, ota yhteyttä!